Typhoon Feeder

Vezi Descrierea Gamei Typhoon Feeder

Gama Typhoon lansată de Strike Fishing reprezintă o noutate absolută în domeniu, destinată pescarilor de competiție și celor care urmăresc rezultate rapide și intense, cu o frecvență ridicată de prezentări (trăsături).

Cele 5 produse incluse în gama Typoon constituie o categorie de „super premium”, avand la baza un amestec de fainuri speciale, combinate cu amestecuri nutritive fin granulate și extracte (hidrolizate) introduse cu scopul de a suplimenta forța semnalului de hrănire. Sunt fabricate printr-un proces complex de extrudare / măcinare la temperaturi mici care nu afectează ingredientele naturale din conținut și care le conferă o textura pufoasa, o foarte bună colare si mecanica de tip explozie.

Mixurile au un conținut super proteic (46% proteine) cu adaosuri ridicate de proteină solubilă (10%), un atractant principal natural și irezistibil. Stimulatorii naturali de hrănire și betaina incluse in compoziție imprimă semnalului de hrănire caracteristici singulare, pe care pestii le vor identifica rapid in orice mediu (carpodromuri, ape sălbatice, acumulări bazinale, rauri, etc.). Mixurile Typoon NU necesită aditivare suplimentară, orice adaos riscand să modifice radical structura și efectul de atracție al nadei. Se pot adăuga arome suplimentare, însă ATENȚIE: sunt permise doar aromele care NU conțin aminoacizi sau lichide hidrolizate (pentru a nu afecta echilibrul proteic și aminoacidic al mixului).

Toate mixurile Typhoon se prepară la fel (cu exceptia micro peletilor). Cantitatea de apă recomandata pentru 1 kg de mix este de 500 ml, iar pentru 800 g este de 400 ml, care se adaugă obligatoriu progresiv. Dacă se urmărește obținerea unui amestec mai legat, se suplimentează această cantitate de apă. După adăugarea apei se omogenizează cât mai bine și se lasa la hidratat 20-30 de minute, în funcție de temperatura ambientală. Umectarea ulterioară se face numai prin stropire/pulverizare.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.