Special C Boilies

Boliesuri HNV Fishmeal cu textură grunjoasă, pentru capturi capitale. Gamă competițională cu atractanți multipli, într-o rețetă Strike Fishing unică.

Detalii despre gama Special C

DESTINAȚIE ȘI INGREDIENTE: Valorile nutriționale ridicate (HNV), ingredientele native mediilor naturale pe care crapul le recunoaște ca semnal de hrănire specific mediului în care trăiește, asigură gamei Special C Boilies un loc privilegiat mai ales în competițiile unde primează viteza și atracția rapidă capturilor.

Compoziția este unică, testată în cele mai dure condiții de pescuit, inclusiv pe apele în care peștii sunt de regulă foarte mofturoși și orice detaliu poate face diferența față de competitori.

Conținut de făinuri de pește și crustacee într-un dozaj optim (pește LT, Krill, creveți, dublate de predigerate din Krill și pește), combinat cu birdfoodu-uri și oleaginoase micronizate (procesare termică controlată pentru digerabilitate ridicată), stimulatori de hrănire speciali (un amestec Strike Fishing unic compus din extract din drojdii, aditivi senzoriali, condimente, aminoacizi, indulcitori, betaină), granule de alge brune bogate în nutrienți (varec) și lichide naturale de tip Tuna Hydrolysate, Calanus, Betastim, cu fond de legare din pudră proteică de ouă creată special pentru industria "aqua feed" ce nu conține inhibitori de tripsină precum ouăle proaspete sau praful de ou clasic.

Rețetă unică, de tip hand made, cu eliberare rapidă a atractanților, semnal de hrănire intens și durabil (24 de ore minim), cu aromă intensă de Monster Crab și extract de cranberry. Prezența ingredientelor solubile în dozaj mare și textura specială (grunjos/crocantă), asigură o mecanică perfectă a monturii. Gama este concepută să lucreze într-o plajă întinsă de temperaturi, permițând o utilizare optimă pentru orice anotimp.

OFERTA: Special C Boilies este o gamă completă, care se comercializează în ambalaje de 20 kg, 5 kg și 1 kg, cu avantaje semnificative în raportul preț / cantitate, dar și ca produse dedicate pentru cârlig sub formă de boiliesuri extra-aditivate, cu suprasemnal de hrănire, la care se adaugă atractantul lichid specific gamei și pasta solubilă cu componență identică, pentru plumbi striați, supraîncărcare la cârlig sau pentru diverse tipuri de momitoare long-cast.

IMPORTANT: Formulele de ambalare sunt alese pentru a oferi prețuri optime și cât mai avantajoase pentru toate situațiile din teren, dar mai ales pentru partidele îndelungate sau cu nădiri intense și repetate.