Cork Dust Wafters Special C | Boilies Critic Echilibrat
  • -17,24%
Cork Dust Wafters Special C | Boilies Critic Echilibrat

Special C Cork Dust Wafters

Boilies-uri wafters echilibrate critic, cu atractivitate sporită. Mai atractive decât orice wafters clasic, cu o mecanică mai bună decât orice boilies standard.

Diametru: 15 mm
În stoc
24,00 lei 29,00 lei -17,24%
Fara TVA Livrare în 1-3 zile

 

Boilies-uri pentru cârlig, critic echilibate, realizat prin combinarea rețetei integrale specifice gamei Special C cu granule de plută ecologică.

Cork Dust Wafters Special C are o flotablitate controlată ideală pentru orice tip de cârlig, combinând toate atu-urile boiliesurilor Special C cu caracteristicile unui wafters testat în cele mai diverse situații de pescuit.

Asigură permanența unui semnal de hrănire intens, tipic boiliesurilor Special C, cu atractivitatea vizuală unui pop-up critic echilibrat, care menține cârligul pe suprafața substratului, dar eliberează boiliesul din carapacea mâlului sau suspensiilor grosiere din straturile inferioare ale apei.

Aroma puternică de Monster Crab stropită cu extractul de cranberry este în opinia noastră un câștigător garantat când vine vorba de pescuitul peștilor mari, chiar și în cele mai grele condiții de competiție.

Cantitate ambalată: 120g

No reviews

Alte produse din aceeași categorie (8):

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: