Pro4 Boilies

Boiliesuri HNV Fishmeal competiționale, hiper-performante, cu retete de tip hand-made, pentru orice anotimp și orice tip de ape. Semnal de hrănire cu amprenta unica.

Detalii despre gama Pro4

DESTINAȚIE ȘI INGREDIENTE: Gama Pro4 Boilies se adreseaza pescarilor care urmăresc frecvența ridicată / constantă a trăsăturilor, precum și celor care caută capturile capitale, atât pe ape sălbatice, cât și pe amenajările comerciale. Având o valoare nutritiva ridicata (HNV), boiliesurile Pro4 sunt construite pe mixuri hibride de tip birdfood / fishfood / oceanfood (o invovație STRIKE), bogate în ingrediente naturale și native mediului acvatic, pe care crapul le percepe ca fiind specifice apelor in care se hranește.

Forța de atracție este potențată cu făinuri de crustacee, lichide naturale de tip tip Squid Hydrolysate, Calanus, Betastim, la care se adaugă în proporții atent dozate alge brune bogate în nutrienți naturali (varec), ceea ce asigură o constanță puternică a semnalului de hrănire pe timp îndelungat.

Pro4 lucrează la fel de bine în apele reci de iarnă / primavară, cât și în cele de vară / toamnă, datorită modului special de aburire / uscare la temperaturi mici, care asigură păstrarea intactă a ingredientelor din rețetă.

Rețeta este unică, cu eliberare imediată și constantă a semnalui de hrănire, mecanica de cârlig fiind impecabilă. Combinația de ingrediente solubile în doza mare și textura grunjoasă / crocantă îi asigură acestei bile un comportament competițional de prim rang.

OFERTA: Pro4 este o gamă completă, care se comercializează în ambalaje de 20 kg, 5 kg și 1 kg, cu avantaje semnificative în raportul preț / cantitate, dar și ca produse dedicate pentru cârlig sub formă de boiliesuri extra-aditivate, cu suprasemnal de hrănire, la care se adaugă atractantul lichid specific gamei și pasta solubilă cu componență identică pentru plumbi striați, supraîncărcare la cârlig sau pentru diverse tipuri de momitoare long-cast.

IMPORTANT: Formulele de ambalare sunt alese pentru a oferi prețuri optime și cât mai avantajoase, pentru toate situațiile din teren, dar mai ales pentru partidele îndelungate sau cu nădiri intense și repetate.