Pro4 Boilies Mix + Parte Lichidă | Squid-Octopus & Strawberry
  • -20%
Pro4 Boilies Mix + Parte Lichidă | Squid-Octopus & Strawberry

Pro4 Boilies Mix + Parte Lichidă

Mix de boilies cu parte lichidă pentru preparare instant. Semnal de hrănire hiper-intens. Posibilitate de combinare cu atractanți suplimentari.

Cantitate mix: 1 kg
În stoc
44,00 lei 55,00 lei -20%
Fara TVA De la 44,00 lei Livrare în 1-3 zile

 

Mixul de bază din care este produsă pasta solubilă și coca pentru boiliesurile Pro4, într-o ofertă specială, destinată pescarilor care doresc să-și aducă propriul aport la fabricarea pastei sau a unor bile personalizate (pescarul are posiblitatea de a adăuga aditivi sau arome, în funcție de situația cerută de partida de pescuit).

Conține toate ingredientele prezente în coca de boilies Pro4, menținând toate caracteristicile acestor bile. Se pretează pentru situațiile în care e nevoie de suplimentarea cantităților de pastă solubilă pentru concursuri sau partidele în care se insistă pe întărirea nădirii cu momitoare sau plumbi striați.

Mod de preparare pentru 1 kg mix: se amestecă 100ml parte lichidă cu 300ml apă și se toarnă întreaga cantitate de lichid peste mixul uscat. Amestecați/malaxați bine timp de 3-5 minute și lasați pasta la hidratat. După cca. 1 ora pasta este gata de utilizare.

No reviews

Alte produse din aceeași categorie (8):

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: