Termeni și condiții generale de utilizare a site-ul strikefishing.ro

1. Site-ul web strikefishing.ro

Site-ul web strikefishing.ro este administrat de S.C. Online Hobby S.R.L. cu sediul social în Sântana de Mureș, Str. Principală, Nr. 390.

Site-ul comercializează produse pe teritoriul României și în tările membre UE.

2. Definiții și termeni:

Vânzător – S.C. Online Hobby S.R.L. sau orice partener aflat sub contract.

Cumpărător / Client – persoană fizică / persoană juridică sau orice entitate juridică care efectuează o Comandă pe site-ul strikefishing.ro.

Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale, garanții Bunuri, etc.).

Favorite – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului / Utilizatorului să își creeze liste.

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul site-ului intenția sa de a achiziționa Bunuri și Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.

Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzîtorului și a cumpărătorului.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, SMS) asupra Bunurilor și Serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de Vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

3. Acceptarea condițiilor:

Utilizarea site-ului strikefishing.ro, logarea cât și accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din partea ta a termenilor și condițiilor de confidențialitate detaliate mai jos, cu toate consecințele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii și Condițiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta în orice moment.

În situația în care nu ești de acord cu aceste condiții, îți solicităm să nu utilizezi site-ul nostru de internet.

Strikefishing.ro își rezervă dreptul de a actualiza și/sau revizui Termenii și Condițiile în orice moment fără o notificare prealabilă, tocmai de aceea, îți solicităm să urmarești în mod periodic eventualele modificări.

Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru Servicii ce țin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

4. Drepturile de autor:

Conținutul site-ului strikefishing.ro: imagini, texte, elemente de grafică , patente, marci înregistrate, este integral proprietatea Strikefishing.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul strikefishing.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Utilizarea pe Strikefishing.ro a oricărui nume de marcă înregistrată nu constituie reclamă pentru compania respectivă. Strikefishing.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea conținutului site-ului.

5. Încheierea contractului:

Odată cu înregistrarea unei comenzi pe site-ul Strikefishing.ro, cumpărătorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare/confirmare prin telefon sau email.

Încheierea contractului are loc numai în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmării automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automată a confirmării de primire a comenzii NU echivalează cu încheierea contractului între vânzător și cumpărător.

După plasarea comenzii, pentru motive justificate, vânzătorul își rezervă dreptul de a anula comanda consumatorului/cumpărătorului, fără o notificare prealabilă, iar acesta va primi înapoi banii în situația unei plăți anticipate .Ofertele și prețurile afișate pe site-ul Strikefishing.ro se pot modifica fără o avertizare prealabilă.

Livrarea produselor se poate face într-un interval de 4-6 săptămâni, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de plată). Toate informațiile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Produsele sunt disponibile doar pe comanda fermă. Fiind produse personalizate nu există posibilitatea de a fi în stoc.

Produsele comandate online sau telefonic care au fost ridicate din punctul de lucru, nu beneficiază de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate și de a li se testa funcționalitatea la recepție).

6. Limitare și răspundere:

Strikefishing.ro nu garantează ca site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, ca nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întarzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, Strikefishing.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

Strikefishing.ro nu este răspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Strikefishing.ro nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul Strikefishing.ro, acestea find puse la dispoziția site-ului de către furnizori.

Informațiile incluse pe Strikefishing.ro au caracter informativ și sunt puse la dispoziție cu bună credință, din surse pe care Vânzătorul le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoștința Vânzătorului la adresa contact@strikefishing.ro pentru a putea fi luate măsurile legale necesare.

Strikefishing.ro își rezervă dreptul de a anula Comenzile pentru Produse și Servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă prețuri evident eronate/derizorii.

Orice link-uri către alte site-uri sunt oferite numai în scopul unei accesibilități sporite a informațiilor, iar Strikefishing.ro nu își asumă nici o responsabilitate sau răspundere pentru conținutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

7. Garanții:

Toate produsele comercializate pe site-ul Strikefishing.ro beneficiază de garanție acordată de Strikefishing.ro. Toate situațiile care includ garanția produselor se soluționează la punctul de lucru Strikefishing.ro. Transportul produselor la care se cere soluționarea garanției poate să fie făcut atât prin firme de curierat, cât și prin predarea directă la punctul de lucru. În situația garanțiilor, transportul produselor intră în atribuția Strikefishing.ro.

Strikefishing.ro acordă o garanție legală de conformitate potrivit prevederilor Legii nr.449/2003 privind vânzarea produselor si garanțiile asociate acestora și cu cele ale Ordonanței de Guvern nr. 21/1992 privind protecția consumatorului.

8. Litigii:

Eventualele litigii în legatură cu executarea contractului vor fi rezolvate între vânzător și consumator/client pe cale amiabilă, în caz contrar, părţile putându-se adresa instanței de judecată competente.

9. Protecția datelor:

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.

Ești obligat să furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul tău determină anularea comenzii.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator în scopul livrării produselor și sunt comunicate numai de către tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc și să soliciți ștergerea datelor. Dacă unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugăm să ne informezi cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poți  adresa cu o cerere pe contact@strikefishing.ro.

10. Modalități de plată:

-Numerar la livrarea prin curierat;

-Cu cardul online;

-Transfer bancar

11. Modalități de livrare:

-Curier Rapid;

-Transport achiziționat de pe Bursa de transport;

12. Termen de livrare:

Termenele de livrare afișate pe site sunt orientative și se aplică doar în cazul comenzilor confirmate, daca nu s-a convenit alt termen împreună cu clientul.