Pelete

Peletele obținute prin extrudarea amestecurilor de nadă sau furaje concentrate sunt o componentă esențială a pescuitului de performanță.

Detalii despre peletele Strike Fishing

Peletele obținute prin extrudarea amestecurilor de nadă sau furaje concentrate sunt o componentă esențială a pescuitului de performanță, indiferent că vorbim de pescuitul de competiție sau pescuitul de relaxare.

Am selectat în oferta STRIKE cele mai bune pelete testate de noi de-a lungul anilor de la producători consacrați precum Coppens și Skretting, într-o gamă care acoperă practic toate situațiile posibile, atât în pescuitul clasic de crap, cât și în tehnicile method feeder și feeder.

Conținutul bogat și echilibrat de minerale, proteine vegetale și animale, aminoacizi și micronutrienți conferă acestor pelete o amprentă unică, inconfundabilă și irezistibilă pentru toate speciile de pești pașnici. Folosite pentru cârlig sau pentru orice tip de nădire, în combinație cu mixurile de nădire sau de feeder și method feeder, peletele STRIKE consolidează atracția peștilor și mecanica nadei, punând în valoare tehnica pescarului și specificul fiecărui tip de apă în parte.