Costuri de transport

Costurile de transport cad în sarcina cumpărătorului, Strikefishing.ro poate să vină cu soluții și anume contractarea transportului în numele cumpărătorului de pe Bursa de Trasnport, sau pentru colete până în 20 kg transportul se poate face prin curier. Pentru destinații în afara ariei de acoperire a curierului, costurile suplimentare se calculează automat în comanda ta și sunt notate în rubrica "Total livrare". În situația în care dorești eliminarea acestor costuri suplimentare, poți specifica în comanda că dorești ridicarea personală a coletului de la cel mai apropiat sediu al curierului.

La primirea coletelor, îți recomandăm să verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezintă urme de deteriorare ce pot afecta produsele din interior, vă rugăm să refuzați livrarea.

În cazul în care orice unitate, accesoriu sau document lipsește din pachet, te rugăm să ne anunți în termen de 48 de ore de la primire. În caz contrar, societatea noastră nu își asumă nici o despăgubire de completare a pachetului, numai contra cost. De aceea, te rugăm să verifici atent conținutul întregului pachet, în conformitate cu cele menționate în factură și în comandă.

Procesarea și livrarea comenzii

Comenzile se procesează în aceeași zi când au fost primite până la ora 17:00. Nu se expediază comenzi sâmbăta și duminica. Termenul de livrare al produselor este de 1-10 zile în funție de disponibilitate. Pentru livrare sâmbăta te rugăm să soliciți acest lucru în comandă.

Livrarea se va face la adresa solicitată de client, pe cât posibil în intervalul orar solicitat. În cazul în care, din motive de confidențialitate, clientul dorește să ridice personal pachetul din stația firmei de curierat acesta se poate trece în comandă.

Modificare sau anulare comandă

Dacă te-ai răzgandit asupra conținutului comenzii și dorești să faci modificări sau să o anulezi, te rugăm să ne contactezi folosind pagina de Contact sau să specifici acest lucru când vei fi contactat pentru confirmarea comenzii.

Modalități de livrare

Produsele comandate online se pot livra prin curierat rapid sau achiziționare de transport de pe bursa de transport.

Retur în 14 zile

Produsele care fac obiectul comenzilor încheiate online, pot fi returnate, fără invocarea vreunui motiv într-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevazute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile calendaristice începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Produsul trebuie să fie împachetat în cutia originală.

Acest site foloseste cookies, continuarea confirma acceptul Dvs.