Livrarea produseor

Costurile de transport cad în sarcina cumpărătorului, Strikefishing.ro poate să vină cu soluții și anume contractarea transportului în numele cumpărătorului de pe Bursa de Trasnport, sau pentru colete până în 30 kg transportul se poate face prin curier. Pentru destinații în afara ariei de acoperire a curierului, costurile suplimentare se calculează automat în comanda ta și sunt notate în rubrica "Livrare". În situația în care dorești eliminarea acestor costuri suplimentare, poți specifica în comanda că dorești ridicarea personală a coletului de la cel mai apropiat sediu al curierului.

Costurile de transport se calculeaza automat in functie de greutatea produselor:

Sub 5 kg - 20 Lei TVA inclus

5 - 10 kg - 30 Lei TVA inclus

11 - 15 kg - 35 Lei TVA inclus

16 - 20 kg - 45 lei TVA inclus

21 - 29 kg - 55 lei TVA inclus

IMPORTANT: Comenzile a caror valoare depaseste 500 Lei (TVA inclus) vor beneficia de LIVRARE GRATUITA!

Pentru coletele de peste 29 kg a caror valoare este sub 500 LEI (TVA inclus) costul transportului va fi comunicat prin email sau telefonic la confirmarea comenzii.

Termenul de livrare standard este de 24 - 72 ore, insa se poate prelungi in perioadele mai aglomerate. Nu se fac livrari sambata.

La primirea coletelor, îți recomandăm să verifici starea ambalajului, iar pentru cele care prezintă urme de deteriorare ce pot afecta produsele din interior, vă rugăm să ne contactați.

În cazul în care orice unitate, accesoriu sau document lipsește din pachet, te rugăm să ne anunți în termen de 48 de ore de la primire. În caz contrar, societatea noastră nu își asumă nici o despăgubire de completare a pachetului, numai contra cost. De aceea, te rugăm să verifici atent conținutul întregului pachet, în conformitate cu cele menționate în factură și în comandă.

Returul de marfă

Returul de marfă se acceptă în 30 zile calendaristice de la primirea produsului.

TOATE cererile de schimb/ retur se completează AICI(nu se iau în considerare cererile făcute pe alte mijloace de comunicare: Facebook sau telefonic).

Numai după ce primiţi acceptul scris al operatorului nostru de pe această adresa, se va returna marfă prin firma de curierat. Fiecare client beneficiază de un retur gratuit, (prin intermediul firmei de curierat GLS, Sameday doar pe teritoriul României), cheltuielile fiind suportate de SC ONLINE HOBBY SRL.

Produsele returnate vor fi acceptate doar dacă sunt în ambalajele originale și intacte, neutilizate. Retururile trimise cu contravaloarea comenzii ramburs (cash) nu vor fi acceptate!

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face în maxim 14 zile calendaristice de la data acceptarii returului, prin virament bancar într-un cont precizat de client.

Vă rugăm să completați formularul cu opțiunea dorită, schimb produse sau retur bani. La rubrica mesaj vă rugăm să scrieți produsele dorite. Veți fi contactat după procesarea mesajului în termen de 24 - 48 h.