Strike Typhoon | Mix Method Feeder Krill | Trasaturi rapide
  • -13,33%
Strike Typhoon | Mix Method Feeder Krill | Trasaturi rapide

Typhoon Feeder Krill Mix 1kg

Nada method feeder & feeder bazată pe făinuri de pește LT și Krill. Textura pufoasă, aroma „strong” și mecanica "explozivă". Semnal foarte puternic de hrănire.

În stoc
39,00 lei 45,00 lei -13,33%
Fara TVA Livrare în 1-3 zile

 

Typhoon Feeder Krill Mix este o nadă super proteică (min. 46% proteine), unică pe piața de profil din Romania și nu numai. Bazată pe cele mai noi cercetări in domeniul ihtiologiei și pe o rețetă proprie de fainuri de peste, hidrolizat de krill, faină de krill, betaină si stimulatori de hranire, această nadă oferă o atractie și o mecanică perfectă pentru stilul method feeder, dar și pentru pescuitul cu coșulețe și/sau năditoare atunci când se urmaresc prezentări rapide și frecvente. Culoarea roz/rosiatica ca si carnea de somon derivă din ingredientele naturale atent selectionate și testate. Conținutul de 10% krill pre-digerat vă asigura o atracție naturală puternică și constantă.

Aditivarea suplimentară nu este obligatorie dar dacă se dorește o îmbunătățire a palatabilității și atracției se pot utiliza Atractanții Strike respectând dozajele recomandate. Cantitatea de apă recomandata pentru 1 kg de mix este de 500 ml, care se introduce progresiv, in timpul amestecării. Dacă se urmărește obținerea unui amestec mai legat, se suplimentează această cantitate de apă. După adăugarea cantitătii de apă se omogenizează cât mai bine și se lasa la hidratat 10 -15 minute, în funcție de temperatura ambientală.

Umectarea ulterioară se face numai prin stropire/pulverizare.

No reviews

Alte produse din aceeași categorie (10):

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: