Nade, Mixuri PVA & Spod

Mixuri pentru diferite tipuri de nădire (plantat, spomb, coșuleț feeder, PVA solubil), pentru apelare rapidă sau momitoare de orice tip. Atracție instantanee.

Detalii despre Nade, Mixuri PVA & Spod

Mixurile de nădire și de apelare sunt cele care fac adesea diferența dintre o partidă reușită și una mai puțin reușită. Rețetele produselor din această categorie se bazează pe ingrediente naturale, pe care peștii le identifică drept native, specifice mediului acvatic.

O mare parte din aceste ingrediente sunt utilizate în acvacultura ecologică și înalt performantă, care asigură o creștere sănătoasă a peștilor și nu prezintă efecte secundare nici pentru viețuitoarele acvatice, nici pentru mediul în care trăiesc acestea.

Echipa Strike Fishing a dezvoltat rețete speciale, pentru toate tipurile de pescuit, atât pentru partidele scurte, cât și cele de anduranță, unde nădirea progresivă face legea. Mixurile din această categorie pot fi utilizate pe orice tip de ape, de la apele sălbatice, râuri, baraje, lacuri naturale, până la acumulările de tip carpodrom sau comercial.