Atractanți

Atractantii reprezintă o componentă esențială a pescuitului modern, fie că este vorba despre atractanți pudră (pulbere) sau lichizi.

Detalii despre atractanții Strike Fishing

Aditivii reprezintă o componentă esențială a pescuitului modern, fie că este vorba despre aditivi pudră (pulbere) sau lichizi, aditivarea fiind o etapă de pregătire a nadei finale foarte populară printre pescarii care urmăresc perfomanțe ridicate sau partide de relaxare încununate de succes.

Selecția de aditivi pudră oferită de STRIKE cuprinde o gamă cu multiple funcții: stimulatori de hrănire speciali, potențiatori de gust, arome și atractanți, în timp ce gama de lichide acoperă toate necesitățile unui pescuit de înaltă performanță: dip-uri de cârlig, părți lichide pentru prepararea boilies-urilor, aditivare PVA, aditivare particule, părți lichide pentru mixurile method feeder și feeder, etc.

Suntem printre puținii care oferim aditivi personalizați la cerere, respectiv combinații de lichide care imprimă nadei finale o amprentă senzorială, coloristică și de hrănire unică.