Wild Boilies

Boiliesuri HNV Fishmeal pentru ape intens pescuite. Stimulatori de hrănire în combinație unică. Mix propriu, supercomplex, cu ingrediente native, naturale.

Detalii despre gama Wild

Wild Boilies este unul dintre cele mai puternice și atractive boiliesuri cu extracte Krill și Arțar care imită perfect hrana naturală, nativă a peștilor. Mixul de bază este compus din făinuri din pește și crustacee (faină de pește LT, faină de Krill, făină de somon, pre-digerate din krill si peste, extract de GLM), birdfood-uri și oleaginoase procesate termic (micronizate) pentru o digerabilitate ridicată, ce conferă ansamblului valori nutriționale foarte ridicate, în parametrii optimi, pe care crapul nu are cum sa îl refuze.

Legăturile ce formează compoziția sunt scurte, pentru digerabilitate ridicată, colarea fiind făcută cu pudră proteică din ouă creată special pentru industria "aqua feed" ce nu conține inhibitori de tripsină precum ouăle proaspete sau praful de ou clasic;

Rețeta este completată cu extracte din drojdii, aditivi senzoriali, condimente, aminoacizi, indulcitori, betaină (stimulatori de hranire), granule din alge brune bogate în micronutrienți (varec), iar partea lichidă aduce un plus de valoare mixului, fiind alcătuiră exclusiv din lichide nutritive naturale de tip Salmon Hydrolysate, Calanus, Betastim;

IMPORTANT: Aburirea la temperatură mică a acestor boilies-uri, controlată electronic, asigură păstrarea aromei, a puterii de atracție și a valorilor nutritive la cel mai înalt nivel posibil.

Conținutul mare de ingrediente solubile și textura grunjoasă/crocantă le oferă o mecanică deosebită indiferent de temperatura apei. Atractanții multiplii din compoziție încep să fie eliberați chiar din primele minute după ce boilies-urile au ajuns în apă, asigurând un semnal de hrănire constant pentru cel puțin 24 de ore în apă.

Prin combinarea extractelor de Krill și Arțar cu ingrediente naturale din mix rezultă o aromă unică, irezistibilă pentru orice crap atât din ape sălbatice cât și din carpodromuri (extractele de Krill și Arțar sunt aditivi foarte apreciați în acvacultură ca și stimulatori de hrănire).

Profilul natural, unic, al acestui boilies vă oferă surprize plăcute în compețiile bazate pe calitate, în special pe apele intens pescuite, în care peștii sunt precauți și mereu „în gardă”.