Strike Typhoon | Nada Feeder Sweet Fishmeal | Trasaturi frecvente
  • -14,29%
Strike Typhoon | Nada Feeder Sweet Fishmeal | Trasaturi frecvente

Typhoon Feeder Sweet Fishmeal Mix 1kg

Nada method feeder & feeder superprinzătore, cu aromă unică de peste dulce. Textura pufoasă și mecanica "explozivă". Semnal puternic de hrănire.

În stoc
36,00 lei 42,00 lei -14,29%
Fara TVA Livrare în 1-3 zile

 

Typhoon Feeder Sweet Fishmeal Mix va fi o descoperire pentru orice împătimit de stilul method feeder. Carnea de peste dulce / caramel oferă o atracție aproape instant, datorită profilului aminoacidic și proteic singular, a granulelor proteice fine și ingredientelor fishmeal selectionate cu atentie. Conține min. 46% proteină din care 10% proteină solubilă provenită din hidrolizat de pește (CPSP90) si extract din drojdii (Brocacel). O nadă care garantează o frecvență ridicată a trăsăturilor, mai ales pe ape intens pescuite și unde se folosesc mixuri superaditivate și aromatizate care „zăpăcesc” peștele. Funcționează perfect și pe ape sălbatice.

Culoarea aurie îi suplimentează atractivitatea în condiții de opacitate relativă a apei.

Aditivarea suplimentară nu este obligatorie dar dacă se dorește o îmbunătățire a palatabilității și atracției se pot utiliza Atractanții Strike respectând dozajele recomandate. Cantitatea de apă recomandata pentru 1 kg de mix este de 500 ml, care se introduce progresiv, in timpul amestecării. Dacă se urmărește obținerea unui amestec mai legat, se suplimentează această cantitate de apă. După adăugarea cantitătii de apă se omogenizează cât mai bine și se lasa la hidratat 10 -15 minute, în funcție de temperatura ambientală.

Umectarea ulterioară se face numai prin stropire/pulverizare.

No reviews

Alte produse din aceeași categorie (10):

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: