Wafters Dumbell Yellow Fluo Tropical Bomb
  • -25%
Wafters Dumbell Yellow Fluo Tropical Bomb

Wafters Dumbell Yellow Fluo Tropical Bomb

Pentru monturi critic echilibrate în stilul method feeder. Semnal de hrănire puternic, eficiență maximă. Culoare și aromă constante, resistente în timp.

Diametru: 6/8 mm
În stoc
18,00 lei 24,00 lei -25%
Fara TVA Livrare în 1-3 zile

 

Cu waftersurile de tip dumbell (semicilindrice), Strike trece pe un nivel superior de eficiență a mecanicii oricărei monturi de feeder, method-feeder, în care ansamblul de finețe devine esențial pentru frecvența ridicată a prezentărilor.

Cu o flotabilitate atent controlată și în două mărimi diferite, de 6/8 mm și 8/10 mm, aceste waftersuri acoperă practic toate situațiile posibile din stilul method-feeder, unde realizarea monturii critic-echilibrate este esențială, pentru ca peștele să nu fie alertat.

Waftersurile Strike dumbell sunt fabricate după rețetă proprie, putând funcționa foarte bine inclusiv ca momeală independentă (nu depinde de tipul de nadă de momitor folosită de pe pescar), datorită conținutului aminoacizi, betaina, arome identic naturale, acizi organici, uleiuri esentiale si alti stimulatori secreti (rețetă proprie Strike).

IMPORTANT: Waftersurile Strike nu își modifică flotabilitatea și culoare chiar și după ce stau la apă o lungă perioadă de timp (48 de ore).

Combinația de arome: ananas, banana, mango și vanilie.

Tot ce ai de făcut este să găsești cârligul potrivit pentru fiecare dimensiune!

Cantitate ambalată: 30g

No reviews

Alte produse din aceeași categorie (11):

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: