Boilies-uri Wild | Shellfish-Krill & Maple | Atractie Naturala
  • -140,00 lei
Boilies-uri Wild | Shellfish-Krill & Maple | Atractie Naturala

Wild Boilies 20kg

Boilies-uri HNV realizate din ingrediente naturale. Semnalele de hrănire ale extractelor de Krill și Arțar imită perfect hrana naturală a peștilor.

Diametru: 20 mm
În stoc
760,00 lei 900,00 lei -140,00 lei

38,00 lei / 1kg

Fara TVA Livrare în 1-3 zile

 

Boilies cu valori nutriționale ridicate (HNV) în adevăratul sens al cuvantului, bogate in ingrediente native și naturale pe care crapii le adoră:

- Făinuri din pește și crustacee (faină de pește LT, faină de Krill, făină de somon, pre-digerate din krill si peste, extract de GLM);

- Birdfood-uri și oleaginoase procesate termic (micronizate) pentru o digerabilitate ridicată;

- Pudră proteică din ouă creată special pentru industria "aqua feed" ce nu conține inhibitori de tripsină precum ouăle proaspete sau praful de ou clasic;

- Stimulatori de hranire (extract din drojdii, aditivi senzoriali, condimente, aminoacizi, indulcitori, betaină);

- Varec (granule din alge brune bogate în micronutrienți);

- Lichide nutritive naturale: Salmon Hydrolysate, Calanus, Betastim;

IMPORTANT: Aburirea la temperatură mică a acestor boilies-uri, controlată electronic, asigură păstrarea aromei, a puterii de atracție și a valorilor nutritive la cel mai înalt nivel posibil.

Conținutul mare de ingrediente solubile și textura grunjoasă/crocantă le oferă o mecanică deosebită indiferent de temperatura apei. Atractanții multiplii din compoziție încep să fie eliberați chiar din primele minute după ce boilies-urile au ajuns în apă, asigurând un semnal de hrănire constant pentru cel puțin 24 de ore în apă.

Prin combinarea extractelor de Krill și Arțar cu ingrediente naturale din mix rezultă o aromă unică, irezistibilă pentru orice crap atât din ape sălbatice cât și din carpodromuri. Extractele de Krill și Arțar sunt aditivi foarte apreciați în acvacultură ca și stimulatori de hrănire.

Profilul natural, unic, al acestui boilies vă oferă surprize plăcute în compețiile bazate pe calitate, în special pe apele intens pescuite, în care peștii sunt precauți și mereu „în gardă”.

No reviews

Alte produse din aceeași categorie (8):

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: