Typhoon Feeder Krill Mix
Typhoon Feeder Krill Mix
Typhoon Feeder Krill Mix
Typhoon Feeder Krill Mix

Typhoon Feeder Krill Mix

Nada method feeder & feeder bazată pe făinuri de pește LT și Krill. Textura pufoasă, aroma „strong” și mecanica "explozivă". Semnal foarte puternic de hrănire.

Ambalaj
  • 0,8 kg
  • 1 kg
TYP-MIX-KRL
In stoc
39,00 lei
Nicio taxa 39,00 — 45,00 lei

 

Typhoon Feeder Krill Mix este o nadă super proteică (46% proteine), unică pe piața de profil din Romania și nu numai. Bazată pe cele mai noi cercetări in domeniul ihtiologiei și pe o rețetă proprie de fainuri de peste, hidrolizat de krill, faină de krill, betaină si stimulatori de hranire, această nadă oferă o atractie și o mecanică perfectă pentru stilul method feeder, dar și pentru pescuitul cu coșulețe și/sau năditoare atunci când se urmaresc prezentări rapide și frecvente. Culoarea roz/rosiatica ca si carnea de somon derivă din ingredientele naturale atent selectionate și testate.

Această nadă nu necesită aditivare suplimentară. Typhoon Feeder Krill Mix conține un complex unic de aditivi, la care orice adaos suplimentar va schimba radical efectul de atracție al nadei. Se pot adăuga strict arome care NU conțin aminoacizi sau lichide hidrolizate. Cantitatea de apă recomandata pentru 1 kg de mix este de 500 ml. (sau 400 de ml. la 800 g de nadă), care se introduce progresiv, in timpul amestecării. Dacă se urmărește obținerea unui amestec mai legat, se suplimentează această cantitate de apă. După adăugarea cantitătii de apă se omogenizează cât mai bine și se lasa la hidratat 20-30 de minute, în funcție de temperatura ambientală.

Umectarea ulterioară se face numai prin stropire/pulverizare.

Cantitate ambalată: 800 g sau 1 kg

Nici o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.