Special C Hybrid Wafters | Boilies-uri cu Pop-Up Fluo Incorporat
  • -17,24%
Special C Hybrid Wafters | Boilies-uri cu Pop-Up Fluo Incorporat

Special C Hybrid Wafters

Boilies-uri Monster Crab & Cranberry cu pop-up fluo incorporat, atracție irezistibilă și rezistență de prezentare. Mecanică perfectă combinată cu semnal de hrănire de lungă durată.

Diametru: 12 mm
În stoc
24,00 lei 29,00 lei -17,24%
Fara TVA Livrare în 1-3 zile

 

Boiliesurile de tip Hybrid Wafters reprezintă supremumul în materie de atractivitate a prezentării, combinând într-o singură bilă mecanica perfectă a waftersului cu caracteristicile boiliesurilor Special C, fără a mai fi nevoie de operații suplimentare de tip snowman, decojire boilies sau pop-up, etc.

Majoritatea pop-up-urilor și a waftersurilor de pe piață au o rezistență de dispersie a aromelor și a semnalului de hrănire limitată în apă (e nevoie de schimbare frecventă), comparativ cu a boliesurilor, fapt care a dus la apariția acestei combinații care elimină inconvenientul schimbărilor frecvente, mai ales pentru situațiile în care peștii sunt exagerat de precauți (un pește care sesizează modificări nenaturale ale poziției momelii, devine automat suspicios, cu precădere în competițiile unde presiunea pe apă este maximă).

Hybrid Wafters e o gamă în care produsul final înseamnă practic o parte de boilies atașată unei alte parți de pop-up, cu o flotabilitate controlată, ceea ce face ca mecanica înțepării să elimine practic posibilitatea rateurilor, în condițiile unei monturi bune, autoînțeparea fiind asigurată instantaneu și fără drept de apel.

Aroma puternică de Monster Crab stropită cu extractul de cranberry este în opinia noastră un câștigător garantat când vine vorba de pescuitul peștilor mari, chiar și în cele mai grele condiții de competiție.

Cantități ambalate:

12mm - 60g

15mm - 120g

No reviews

Alte produse din aceeași categorie (8):

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: