Boilies-uri Special C | Monster Crab & Cranberry
  • -50,00 lei
Boilies-uri Special C | Monster Crab & Cranberry

Special C Boilies 5kg

Boilies-uri HNV bogate în făinuri din pește și crustacee. Puternicul Monster Crab combinat cu Cranberry într-o formula unică este un câștigător garantat.

Diametru: 20 mm
În stoc
200,00 lei 250,00 lei -50,00 lei

40,00 lei / 1kg

Fara TVA Livrare în 1-3 zile

 

Boilies cu valori nutriționale ridicate (HNV) în adevăratul sens al cuvantului, bogate in ingrediente native și naturale pe care crapii le adoră:

- Făinuri din pește și crustacee (faină de pește LT, faină de Krill, Faină de creveți, pre-digerate din krill și peste);

- Birdfood-uri și oleaginoase procesate termic (micronizate) pentru o digerabilitate ridicată;

- Pudră proteică din ouă creată special pentru industria "aqua feed" ce nu conține inhibitori de tripsină precum ouăle proaspete sau praful de ou clasic;

- Stimulatori de hranire (extract din drojdii, aditivi senzoriali, condimente, aminoacizi, indulcitori, betaină);

- Varec (granule din alge brune bogate în micronutrienți);

- Lichide nutritive naturale: Tuna Hydrolysate, Calanus, Betastim;

IMPORTANT: Aburirea la temperatură mică a acestor boilies-uri, controlată electronic, asigură păstrarea aromei, a puterii de atracție și a valorilor nutritive la cel mai înalt nivel posibil.

Conținutul mare de ingrediente solubile și textura grunjoasă/crocantă le oferă o mecanică deosebită indiferent de temperatura apei. Atractanții multiplii din compoziție încep să fie eliberați chiar din primele minute după ce boilies-urile au ajuns în apă asigurând un semnal de hrănire pentru cel puțin 24 de ore în apă.

Aroma puternică de Monster Crab stropită cu extractul de cranberry este în opinia noastră un câștigător garantat când vine vorba de pescuitul peștilor mari, chiar și în cele mai grele condiții de competiție.

No reviews

Alte produse din aceeași categorie (8):

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: