Wafters Orange Fluo Choco & Mango 10mm
  • -25%
Wafters Orange Fluo Choco & Mango 10mm

Wafters Orange Fluo Choco & Mango 10mm

Un wafters perfect pentru monturi critic echilibrate și stilul method feeder, dar și pentru pescuitul cu momitoare. Flotabilitate controlată.

În stoc
18,00 lei 24,00 lei -25%
Fara TVA Livrare în 1-3 zile

 

Flotabilitatea controlată este conceptul cheie al wafters-urilor Strike, care sunt gândite să funcționeze atât ca momeli de cârlig singulare (SINGLE HOOKBAITS), pentru pescuitul la momitor sau feeder unde este nevoie de monturi critic echilibrate, cât și pentru alte tipuri de pescuit în care se uitlizează pungi sau săculeți solubili, ori în combinație cu diverse tipuri de mini-boiliesuri, pentru a atenua acoperirea cu mâl și a facilita absorbția de către pește a cârligului, fără ca acesta să fie alertat.

Waftersurile Strike sunt fabricate după rețetă proprie, putând funcționa foarte bine și ca momeală independentă (nu depinde de tipul de nadă de momitor folosită de pe pescar), datorită conținutului aminoacizi, betaina, arome identic naturale, acizi organici, uleiuri esentiale si alti stimulatori secreti (rețetă proprie Strike).

IMPORTANT: Waftersurile Strike nu își modifică flotabilitatea și culoare chiar și după ce stau la apă o lungă perioadă de timp (48 de ore).

ATENȚIE: aceste waftersuri sunt pentru cârlige mai mari decât cele utilizate frecvent la method-feeder (începând cu dimensiunea 8). Tot ce ai de făcut este să găsești cârligul potrivit!

Cantitate ambalată: 30g

No reviews

Alte produse din aceeași categorie (11):

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: