Pop-Up Ultra Flotant Roz Fluo

Pop-Up Ultra Flotant Roz Fluo

Pop-Up-uri roz fluo, cu flotabilitate ridicata, textura elastica, dispersie rapidă si aroma persistenta. Recomandate pentru monturile de tip snowman.

Diametru
  • 8 mm
  • 10 mm
  • 12 mm
  • 14 mm
Aroma
  • Fruity Squid
  • Mulberry Florentine
STR-POP-ROZ
Stoc epuizat
20,00 lei
Nicio taxa 20,00 — 25,00 lei

 

Pop-Up-urile reprezintă poate cel mai delicat și sofisticat segment de nadă de pe piață, iar cele cu adevărat bune sunt rare, în ciuda ofertei abundente. Un Pop-Up bun întrunește obligatoriu o serie de condiții: flotabilitate adecvată, funcție de substratul pe care se folosește, marimea și greutatea carligului, lungimea forfacului, elasticitate, combinația in care intră (împreună cu altă momeală, de pildă bob de porumb sau boillies).

Toate aceste calități le veți regăsi în Pop-Up-urile STRIKE. Sunt Pop-Up-uri de înaltă performanță, bazate pe ingrediente selecționate, cu un comportament și o atractivitate deosebite și o formulă unică, ce lansează un puternic semnal de hrănire stabil timp îndelungat în apă.

Fabricate în urma unor teste îndelungate, pe bază de proteine lactice aditivate cu indulcitori, arome si stimulatori de apetit, aceste Pop-Up-uri vor face diferența, mai ales în situațiile critice sau în condiții de competiție.

IMPORTANT: Pop-Up-urile STRIKE pot fi personalizate la cerere, prin aplicarea de adiviti și arome suplimentare, în funcție de nevoile pescarului.

Cantități ambalate:

Diametrele 8 si 10 - 20g

Diametrele 12 si 14 - 40g

Nici o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.