Pop-Up Ultra Flotant  Portocaliu Fluo

Pop-Up Ultra Flotant Portocaliu Fluo

Pop-Up-uri portocaliu fluo, cu flotabilitate ridicata, textura elastica, dispersie rapidă si aroma persistenta. Recomandate pentru monturile de tip snowman.

Diametru
  • 8 mm
  • 10 mm
  • 12 mm
  • 14 mm
Aroma
  • Fruity Scopex
  • Fishy Cranberry
STR-POP-POR
Stoc epuizat
20,00 lei
Nicio taxa 20,00 — 25,00 lei

 

Pop-Up-urile Fluo STRIKE sunt adaptate pentru a starni interesul pestilor, tinand cont de vizibilitatea în cele mai diverse conditii si de caracteristicile văzului la pestii pașnici de apă dulce. Pe langa aceste aspecte, întrunesc toate condițiile pentru a fi incluse în gama de super-clasă a acestor nade de carlig: flotabilitate adecvată, funcție de substratul pe care se folosește, marimea și greutatea carligului, lungimea forfacului, elasticitate, combinația in care intră (împreună cu altă momeală, de pildă bob de porumb sau boillies).

Pop-Up-urile STRIKE sunt bazate pe ingrediente selecționate, cu un comportament și o atractivitate deosebite și o formulă unică, ce lansează un puternic semnal de hrănire stabil timp îndelungat în apă. Fabricate în urma unor teste îndelungate, pe bază de proteine lactice aditivate cu indulcitori, arome si stimulatori de apetit, aceste Pop-Up-uri vor face diferența, mai ales în situațiile critice sau în condiții de competiție.

IMPORTANT: Pop-Up-urile STRIKE pot fi personalizate la cerere, prin aplicarea de adiviti și arome suplimentare, în funcție de nevoile pescarului.

Cantități ambalate:

Diametrele 8 si 10 - 20g

Diametrele 12 si 14 - 40g

Nici o recenzie

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.