Momeli Flotante

Vezi Descrierea Momelilor Flotante

Wafters-urile și pop-up-uri FLUO sau cu amprentă vizuală și senzorială unică dezvoltate și produse în atelierul propriu, în regim hand-made, bazate pe mixuri proprii, cu un conținut optim ridicat de atractanți și stimulatori de hrănire. Destinate pescuitului de method și feeder, dar și pescuitului clasic cu momitoare la punct fix, pop-up-urile și wafters-urile (boiliesurile critic echilibrate) STRIKE sunt fabricate din mixurile proprii, răspunzând cerințelor celor mai pretențioși și experimentați pescari.

Combinația unică de ingrediente asigură eliberarea progresivă a atractanților și substanțelor de apel, în timp ce flotabilitatea, culoarea și proprietățile mecanice (asigurarea unei mecanici perfecte a cârligului) se păstrează în apă timp îndelungat (mai mult de 48 de ore).

Culorile și stimulii de atracție sunt gândiți în funcție de modul cum funcționează mirosul, vederea și comportamentul peștilor pașnici din apele noastre, la adâncimi, transparențe și luminozități diferite, în timp ce textura asigură o bună prindere de ansamblul monturii, atât în sistem bait sting, cât și bait bands.

Conținutul proteic și nutritiv le asigură o atractabilitate sporită fața de alte produse similare. Intensitatea aromelor este atent dozată, toate pop-urile și wafters-urile STRIKE fiind gata de utilizare imdiat după achiziționare și nu necesită atractanți suplimentari.

IMPORTANT: pescarul poate să își personalizeze la cerere pop-urile și wafters-urile cu atractanți, culori și substanțe de apel diverse, în funcție de nevoile și opțiunile sale.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.