Mixuri

Vezi Descrierea Mixurilor Strike

Mixurile STRIKE respectă toate cerințele pescarului modern, indiferent că este vorba despre pescuitul clasic de crap sau al altor pești pașnici, despre pescuitul cu momitoare la punct fix sau în stil method feeder și feeder.

Oferta noastră cuprinde toate tipurile de mixuri: mixuri-bază pentru boiliesuri, mixuri pentru PVA, mixuri method feeder și feeder atât în regim all-season, cât și limited season (sezon rece sau sezon cald, la comandă).

Mixurile STRIKE sunt realizate exclusiv în atelierul nostru, în sistem hand-made, cu o amprentă nutrițională, vizuală și senzorială unică, cu un conținut nutrițional și digerabilitate optime.

Echilibrul perfect dintre cele mai diverse și naturale proteine de calitate și carbohidrați, combinația unică de ingrediente care asigură eliberarea progresivă a atractanților și substanțelor de apel, componentele solubile de origine controlată și naturală care asigură un flux constant de peptide cu masă moleculară mică (creștere de apetit și digestie), toate obținute în ani de teste, fac din aceste mixuri unice un standard de calitate și performanță greu de egalat.

Mixurile au un puternic semnal de hrănire, fiind ideale pentru orice tip de pescuit, competițional sau de plăcere, pe ape reci sau calde, naturale sau comerciale. Datorită ingredientelor din compoziție, peștii le vor identifica automat ca fiind naturale și le vor căuta cu precădere în timpul hrănirii.

Mixurile STRIKE sunt unice, rețetele neputând fi copiate sau imitate, gamele noastre pretându-se atât pentru pescari, cât și pentru producătorii de nadă. Toate mixurile pot fi personalizate la cerere.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.