Boilies Special C
Boilies Special C
  • -20%
Boilies Special C
Boilies Special C

Boilies Special C

Boilies-uri bogate în făinuri din pește și crustacee. Puternicul Monster Crab combinat cu Cranberry într-o formula unică este un câștigător garantat.

Ambalaj
  • 1 kg
  • 5 kg
Diametru
  • 20 mm
  • 24 mm
HNV-BL-03
In stoc
44,00 lei 55,00 lei -20%

La 5 kg beneficiezi de cel mai bun preț!

Nicio taxa

 

Un boilies cu valori nutriționale ridicate, bogat în făinuri de pește si crustacee. Principalele ingrediente care stau la baza acestor boilies-uri sunt: Făina de pește LT (procesat la rece), Făina de Krill, Hidrolizat de Krill, Extracte de Crustacee, Stimulatori de Hranire, Extract de Crab, Varec, ș.a.

IMPORTANT: Aburirea la temperatură mică a acestor boilies-uri, controlată electronic, asigură păstrarea aromei, a puterii de atracție și a valorilor nutritive la cel mai înalt nivel posibil.

Conținutul mare de ingrediente solubile și textura grunjoasă/crocantă le oferă o mecanică deosebită indiferent de temperatura apei. Atractanții multiplii din compoziție încep să fie eliberați chiar din primele minute după ce boilies-urile au ajuns în apă asigurând un semnal de hrănire pentru cel puțin 24 de ore în apă.

Aroma puternică de Monster Crab stropită cu extractul de cranberry este în opinia noastră un câștigător garantat când vine vorba de pescuitul peștilor mari, chiar și în cele mai grele condiții de competiție.

La cerere se pot produce și boilies-uri cu diametrul de 15 mm.

Nici o recenzie

Acest produs poate fi combinat cu:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.