Boilies Creamy Tigernut
Boilies Creamy Tigernut
Boilies Creamy Tigernut
Boilies Creamy Tigernut

Boilies Creamy Tigernut

Boilies-uri bazate pe alune tigrate, dulci și cremoase, îmbunătațite cu proteine lactice și stimulatori de hrănire. Aroma discretă de scopex vanilat.

Ambalaj
  • 1 kg
  • 5 kg
Diametru
  • 20 mm
  • 24 mm
PRE-BL-01
In stoc
45,00 lei
Nicio taxa 45,00 — 200,00 lei

 

Creamy Tigernut este un boilies echilibrat din punct de vedere nutritiv, foarte atractiv, bazat pe alune tigrate, proteine lactice, stimulatori de apetit, extract de arahide, aminoacizi și zaharuri. Datorită texturii deschise și conținutului mare de ingrediente solubile se eliberează în apă stimulatori puternici, indiferent de temperatură. Este o nada cu adevărat remarcabilă pe tot parcursul anului care continuă să prindă atunci când alte momeli eșuează.

Aminoacizii și aromele dulci combinate cu extractul de arahide formează în jurul nadei un nor de atracție puternic, care mențin peștii mult timp în zona pescuită.

Fiind boilies-uri cu solubilitate și digerabilitate ridicată, sunt foarte bune pentru lacurile cu densitate mare de pește și pescuite intens. Testele noastre au dovedit o eficiență mare la amur, bineînteles unde există o densitate considerabilă.

La cerere se pot produce și boilies-uri cu diametrul de 15 mm.

Nici o recenzie

Acest produs poate fi combinat cu:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.