Boilies HNV

Vezi Descrierea Boilies-urilor HNV

Boilies-urile HNV (High Nutritive Value) sunt boilies-uri all-season cu Valoare Nutrițională Ridicată, fapt dovedit de toate analizele nutriționale de specialitate. Conceptul rețetei este unic prin dozarea și originea ingredientelor și prin eliminarea oricăror substanțe nocive, poluante sau cu efecte secundare.

Sunt fabricate în atelierul propriu, în sistem hand-made. Sunt bogate în ingrediente solubile de origine marină, ceea ce asigură un flux puternic de peptide bioactive cu masă moleculară mică (creștere de apetit și digestie), fapt care le face extrem de atractive pentru peștii pașnici.

Au un puternic semnal de hrănire, fiind ideale pentru orice tip de nădire. Datorită stimulatorilor de hrănire din compoziție peștii vor rămâne timp îndelungat în zona nădită.

Boilies-urile HNV sunt procesate la temperaturi scăzute pentru ca valorile nutritive să rămână la cel mai înalt nivel posibil, astfel încât să asigure toți nutrienții pe care peștii îi caută. Aceasta tehnică de fabricare protejează uleiurile și substanțelor esențiale, ceea ce face ca peștii să le identifice automat ca fiind perfect naturale.

Sunt recomandate pentru orice sezon, atât pentru competitorii care caută calitatea (dimensiunea), cât și pentru vânătorii de trofee. Pot fi folosite și ca boilies-uri de cârlig, chiar și pe ape sălbatice, balastiere, zone cu densitate mică de pește, râuri, baraje de acumulare.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.