Atractant lichid Squid Liver | Squid & Liver Hydrolysate
  • -20%
Atractant lichid Squid Liver | Squid & Liver Hydrolysate

Atractant lichid Squid Liver

Atractant de mare putere, foarte concentrat, cu hidrolizat de Squid, hidrolizat de ficat, amino liver, betaină si arome. Nu topeste punga sau plasa de PVA.

Cantitate: 110 ml
În stoc
16,00 lei 20,00 lei -20%
Fara TVA De la 16,00 lei Livrare în 1-3 zile

 

Atractantul lichid Squid Liver este un must-have al „arsenalului” oricăriu pescar caută prezentări rapide și multiple. Realizat cu rețetă proprie Strike și bazat pe hidrolizate de mare forță (Squid, ficat), Amino Liver, Betastim si arome diverse, Squid Liver poate fi folosit în amestec cu orice tip de nadă sau momeală de cârlig, semințe, pelete, boilies-uri, groundbait, amestecuri pentru PVA sau injectat direct in pungile PVA.

Ideal pentru dip-uri și, foarte important, nu topeste punga sau plasa de PVA. Rolul acestui atractant este de a îmbunătăți considerabil atracția si palatabilitatea (potențiator de gust și apetit), momeala sau nada ameliorate cu acest atractant fiind percepută de pește ca fiind o „delicatese” nativă și delicioasă.

Se comercializează în două tipuri de ambalaj: flacon special cu dozator de 110ml (util pentru injectat in saculeti/pungi din PVA sau pentru method-feeder și feeder clasic) sau flacon simplu de 500ml.

No reviews

Alte produse din aceeași categorie (5):

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: